20 huhtikuuta 2009

Matkakuumetta

... Sitä on ilmassa. Jossakin vaiheessa harmitti, kun tuli valikoitua talviloma näin myöhään (kun kaikki muut ovat jo lomailleet), mutta pian koittaa meidänkin kauan odotettu ja innolla suunniteltu irtiotto arjesta. Torstaina ajamme auton laivaan ja suuntaamme kohti Tukholmaa. Tukholmasta matka jatkuu perjantaina körötellen kohti Kööpenhaminaa. Menemme sukulaisten luokse Köpiksen laitamille, mutta arvatkaas mitä tämä tyttö aikoo siellä tehdä? Heti kun on tervehdykset hoidettu, niin tämä tyttö suuntaa kulkunsa kannat kopisten kohti Fredriksbergiä ja siellä Gammel Gongevejenille... Yeah!!

Travel fever, it´s in the air!! At some point I was bummed that I had chosen my winter holiday this late after everyone else had their holiday, but soon will come our long waited and well planned break from every day routines. On Thursday we take a boat to Stockholm and on Friday we continue with a car to Copenhagen. We´ll visit our relatives, but guess what this girl is going to do after we´ve said "hello"? I´m gonna head with knocking heals to Fredriksberg and over there to Gammel Gongevej... Yeah!!

Mukavaa viikkoa / Have a nice week

2 kommenttia:

  1. Gammel Gongevejllä on ihania puoteja :)

    Jos olet Köpiksen konkari, niin tiedätkö paikallisia kirppiksiä? Ollaan lähdössä sinne parin viikon kuluttua ja himoaisin kirppiksiä kiertelemään....
    Nauti keväisestä Köpiksestä ja kauniista Skånesta :) Hauskaa matkaa! toivottelee Hanni

    VastaaPoista
  2. Jään mielenkiinnolla odottelemaan pientä matkakertomusta ja toivottavasti kuviakin!?

    VastaaPoista