01 huhtikuuta 2009

Kranssi

Kotona laitetaan vähän keväisempää tunnelmaa. Viime päivinä olemme istuttaneet ohraa pääsiäiseksi, vaihtaneet kukkiin multaa, pesseet ikkunoita ja muutenkin raivanneet kaappeja. Kirpparipöytä pitäisi vielä varata. Ihanaa kun on kevät . Olen aina silloin niin energinen ja aikaansaava!! Bloginikin on kokenut muodonmuutoksen... ;)

Kranssimmekin sai vähän keväisemmän ilmeen samalla innostuksella. Helmet ovat minusta ihania ja sopivat kauniisti tähän kranssiinkin. :)

Spring feelings at home - The last couple of days I´ve been putting barley to grow for Easter, changed soil for flowers, washed windows and cleaned closets. I should still book a table from flea market to get rid of some things. I just love spring. Also my blog has changed a bit. ;)

I also made a spring feeling for my wreath about pearls at the same time. I just love pearls and I think they suit here so well.


Aprillipäivän iltaa toivottelee,

4 kommenttia:

 1. Mie tein tänään pääsiäiskranssin.

  Kaunis on tuo siun omasi... ja ihanalta kuullostaa kevätvalmistelut. Ikkunanpesusta olen kyllä niin kateellinen... koskahan sitä pääsisi omien kimppuun :)

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 2. Ihana kranssi! Ja naulakkohylly, niistä pidän kovasti. Niitä onkin meillä lähes joka huoneessa! vauvan huoneeseenkin pitäisi löytää sellainen, kun kohta aloitan sisustamaan sitä!
  Tulisitko meillekin pesemään ikkunat? ;)

  VastaaPoista
 3. Hei Mia,
  Kaunis kranssi ja ihanasti sopii tuohon hyllyn päälle... :) Kaunis kokonaisuus tuo hylly ja kranssi ym... Mie omistan samantyylisen kranssin ja mie olen sen ympärille kieputtanut kanssa helmiä ja pitsiä. Taidankin ottaa sen pitsin pois, koska kranssi on kaunis ihan pelkästään helmillä koristeltuna, kiitos vinkistä! :)) Toivottelen mukavaa viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis kranssi ♥

  Oikein ihanaa pääsiäistä!


  Ps.Tottakai saat lisätä blogini listallesi :)

  VastaaPoista