06 huhtikuuta 2009

GreenGate

Kuva Syster Lycklig

Ostin vasta hiljattain Greengaten Naomi Beige sarjaa olevan vahakankaan keittiön pöydälle, mutta nyt mieleni halajaa jo hieman keväisempää kuosia ja tykkäänkin tästä Greengaten Kelly White vahakankaasta. Kuinka näitä Greengaten ihanuuksia voi vastustaa? Ongelma vain on se, että en ole Suomessa nähnyt tuota kangasta missään myytävänä... Jos joku on jossakin nähnyt, niin saa vinkata, että missä.

Ollaan kyllä parin viikon päästä lähdössä Kööpenhaminaan sukuloimaan, että josko sieltä sitten viimeistään löytyisi... Tuolta kyseiseltä reisulta odotankin paljon shoppailua, sillä meinaan visiteerata monessa ihanassa sisustuskaupassa, niistä siellä ei ainakaan ole pulaa!! :) Mille Liva on yksi suosikeistani ehdottomasti...

I just recently bought this Greengate Naomi Beige serie oilcloth for our kitchen table and I already want something more springish fabric. I like this Greengate Kelly White oilcloth especially... Who could resist these beauties by Greengate? The problem is that I haven´t found it anywhere here in Finland, so if you know where to get it, please let me know.

Although we´re going on holiday to Copenhagen after two weeks, so maybe I´ll find it from there... I´m expecting a lot of shopping from that trip, cause I´m planning to visit many of those nice little stores that the city is full of!! :) Mille Liva is one of my absolute favorite...

5 kommenttia:

 1. Heipat!

  Elvinalta ainakin löytyy ko. kangasta. http://www.elvina.fi/verkkokauppa/cat/product_details.php?p=1253

  Onkin kivan raikasta!  Iida

  VastaaPoista
 2. Hei Iida,
  Olitpa tarkkasilmäinen, minä yritin etsiä ja etsiä ja googletinkin, mutta ei osunut silmään!! Kiitoksia sinulle!! :)

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta! Minulla on juuri tuo sama vahakangas kaapissa odottamassa pääsyään keittiön pikkupöytään kesäksi. Tilasin sen joskus aikoja sitten Ihanasta. Ja tällä hetkellä siis se beige naomi. Ollaanko vähän samiksia... ;)

  VastaaPoista
 4. IHANALTA NÄYTTÄÄ!
  TEILLÄ ON IHANAN KEVÄISTÄ JA RAIKASTA JA TUO SOPII VARMASTI TEILLE HYVIN.
  MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ JA KAUNIS KIITOS KOMMENTISTASI!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa oikein ihanalle teidän matka. Hyvää matkaa, toivottavasti löydät kaikkea kivaa ja kaunista.

  Mukavaa pääsiäistä

  VastaaPoista