10 huhtikuuta 2009

Hyvää Pääsiäistä

Näiden kuvien myötä tahdon toivottaa kaikille lukijoilleni oikein hyvää Pääsiäistä ja neljän päivän lomaa. Itse vietämme Pääsiäisen kotona rentoutuen ja puuhastellen keskeneräisten projektien parissa (olohuoneen lamput, lastenhuoneen verho, maalausta, korujentekoa jne).

With these pictures I want to wish you all happy Easter and four day break. We´re spending Easter break at home finishing some projects (such as those livingroom lamps, sewing curtain for children´s room, painting, making jewellery etc.)


5 kommenttia:

 1. Hei Mia ja hyvää pitkäperjantaita!
  Kauniita pääsiäiskuvia ja niin ihanan herkkä tunnelma kuvissa... :) Minulla oli jäänyt postauksia välistä ja voi, sie olet ostanut ne upeat lamput ja varmasti sopii teille tosi hyvin!! Toivottelen sinulle ja perheellesi oikein aurinkoista ja hyvää Pääsiäisenaikaa! <3
  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 2. Ihania koristeita ja nuo lamputkin edellisessä postauksessa!!! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Heippa Mia! Tulin vastavierailulle ja voin myös luvata tulevani vastakin. Kauniita kuvia ja kivoja juttuja! Ihanaa pääsiäistä!!
  Sofi

  VastaaPoista
 4. Tulin toivottelemaan oikein mukavaa pääsiäistä! :)

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle! Kaunis tuo ed. postauksen lamppu!!! Kyselit mitä purkissani kasvaa ja herneen versojahan ne ovat. Niitä on mukava laittaa vaikka leivänpäälle ;)

  VastaaPoista