27 heinäkuuta 2009

Rannalla

Tämä oli varmasti yksi tämän kesän viimeisimmistä päivistä rannalla. Ensi viikolla palaamme taas töihin ja muutenkin "arkeen". Ihana on ollut nauttia lämmöstä ja kiireettömistä päivistä, mutta toisaalta syksykin on taas tervetullut ja sen mukanaan tuomat kirpsakat kelit ja sisäiset puuhat. Tämän päiväinen rantareissu loppui vähän lyhyeen auringon mennessä pilveen ja tehden ilman tuuliseksi ja kylmäksi, mutta menimme jatkamaan päivää hyvien ystäviemme luokse (kiitos K&T seurasta ♥).

This was probably one of the last days at the beach this summer. Next week we´re going back to work and our usual daily routines. It has been wonderful to enjoy the warmth and relaxed days, but on the other hand fall is welcome again too. Our day at the beach today was a bit short after sun going behind the clouds and making air really cold, but no worries, we continued our lovely day at out good friends´ place (thank you K&T for the company ♥).

1 kommentti:

  1. Heippa Mia! :)

    Läksin katsomaan, että mitäpäs tänne kuuluu... Ihania kuvia ja kesäistä tunnelmaa kuvissa ja edellisissä postauksissa! :) Toivottelen mukavaa viikon jatkoa!

    Terveisin Minttu

    VastaaPoista