19 heinäkuuta 2009

Lomakuvia


Palasimme eilen kotiin kahden viikon lomalta Turkin Alanyasta. Lomamme oli ihana, lämmintä ja aurinkoa riitti ja elämä oli rentoa ja mukavaa! Puhumattakaan siitä kuinka mukavaa oli päästä syömään herkkuja valmiiseen pöytään ja siivooja, joka siivosi huoneen ja vaihtoi puhtaat lakanat ja pyyhkeet! Voisin helposti tottua sellaiseen täällä kotonakin, vaikka olenkin siivoushullu ja tykkään siivota. Mutta kotiin on myös aina ihana palata, varsinkin kun täälläkin on lämmintä!

Alanya on minulle ja miehelleni hyvin erityinen paikka, sillä olemme tavanneet siellä 12 vuotta sitten ja siellä onkin tullut vierailtua tänä aikana 20 kertaa. Mitään uutta nähtävää siellä ei ole, joten pelkkää lämmöstä nautiskelua ja rentoa lomailua siis. Kävimme kuitenkin veneretkellä Alanyan edustalla, joka oli 3 vuotiaalle pojallemme elämys. Pääsimme siellä uimaan avomerellä ja näimme myös kaloja ja delfiinejä. Muuten päivät kuluivatkin rannalla tai hotellimme uima-altaalla...

We came back yesterday from our two week holiday to Alanya, Turkey. The holiday was wonderful, full of warm and sunny weather and relaxing days. And not to mention how nice it is to eat in a restaurant and to have someone clean your room. Even though I like cleaning, it ´s really nice to have someone do it for you sometimes. I could easily get used to it at home as well! But it´s always nice to come home too, especially now that it´s warm here too.

Alanya is a very special place for me and my husband... We´ve met there 12 years ago and during those years I´ve been visiting there 20 times. There´s nothing new for us to see, so all we do is enjoy the warmth and relaxing athmosphere. We took a boat tour this time though, which was fun for our three year old son. We got to swim in deep sea and to see fishes and dolphins. Other than that we spent our days on the beach or by the pool...

Nyt lomamme jatkuu vielä 2 viikkoa ja luvassa on ainakin retki Korkeasaareen ja Linnanmäelle!!

We still have two weeks holiday left and we´ll visit at least Helsinki Zoo ja Amusement Park!!


2 kommenttia:

  1. Ihania lomakuvia ihanasta Alanyasta!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanan sinistä ja aurinkoista... mun tekisi jo mieli uuteen reissuun, varsinkin tällaisia kuvia katsellessa :) Onpas pari viikkoa mennyt nopeasti kun tuntuu, että ihan juuri vasta matkalle lähditte. Aurinkoista loman jatkoa toivottelee töihin palannut :)

    VastaaPoista