23 toukokuuta 2009

Ihana uusi lamppu

Pitkään harkitsin ostanko tämän ihanaisen Ikean Barometer lampun. Olen pitkään ihastellut näitä ruotsalaisissa sisustusblogeissa ja olihan se omakin saatava. Nyt kun olen uusinut olohuoneemme ilmettä lamppu sopii minusta sinne hyvin. Hankinnassa kesti kauan, sillä aina kun menin Ikeaan oli tämä nikkelin värinen sieltä loppu, eilen sitten niitä olikin yllättäen hyllyssä!! Ihana lamppu kerrassaan - nyt olen onnellinen!! :)

Haluaisin uudistaa olohuonettamme vielä lisää, mm. ostaa uudet sohvat (tahtoisin NIIN valkoiset sohvat), mutta nykyiset sohvamme ovat vain kaksi vuotta vanhat, joten ei taida olla paljon järkeä ostaa uusia. Valkoinen nojatuoli on kuitenkin hankintalistalla... Lisää sohvatyynyjä pitäisi ommella, mutta nekin taitavat olla tekemättömien töiden listalla viimeisenä. Kesälomareissultamme toivoisin löytäväni jonkun taulun olohuoneemme seinälle.

For long I was considering whether to buy this Ikea´s Barometer lamp or not. I´ve been looking at it so many times in those lovely Swedish blogs and I had to get one for myself too. Now that I´ve been redecorating our living room a bit I think it goes there very well. It took long time to get this lamp home, cause every time I went to Ikea, it was sold out, yesterday I finally got my lamp!! I love it and now I´m happy!! :)

I´d like to renew something else in our living room too, for example buy new couches (I´d SO much want white couches), but our couches are only two years old, so it´d be a bit crazy to change it now. White chair is on shopping list anyway... I´d need to sew some more cushions, but I think they are the last ones on the list that needs to be done. I hope to find some painting to the living room wall from our summer holiday.


7 kommenttia:

 1. Kaunis uusi lamppu!

  Minä olen "valkaisemassa" ruskean sohvamme irtopäällysteillä :) Eli ostan tukevaa valkoista kangasta, josta teen sillai puolihuolimattomasti (väljät) päällykset sohvaan. Alareunaan ajattelin vielä sabloonalla kirjoittaa jotain tekstiä.. Saa nähdä koska saan aikaiseksi.. Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten sitä sanotaan.. :)

  Iida

  VastaaPoista
 2. Sopiipas hyvin paikoilleen tuo uusi lamppu! Muuten lienen jäävi sitä kommentoimaan kun meiltä löytyy olohuoneesta samanlainen ;D Tykännyt olen kovasti... meillä taitaa tosiaan olla samanlainen maku - sekä sisustuksessa että koruissa ;) Meillä btw on valkoinen sohva, Ikean Ekeskog ja juuri harmikseni kuulin, ettei tuota mallia enää valmisteta eikä Ikeasta löydy siihen enää uusia irtopäällisiäkään, höh. Tuo Iidan ompeluidea sablooneineen kuulostaa ihanalta...!

  leppoisaa lauantai-iltaa toivotellen,
  Marja

  VastaaPoista
 3. Mia, kiitos visiitistäsi - toki voit tästä syötävän suloisesta blogista linkittää luokseni!

  Meillä on myös sohvaprojekti työn alla. Uusi pitäisi hankkia telkkatilaan ja olkkarin sohva kaipaa päivitystä. Tilasin Ellokselta sellaiset valmiit jokasohvanpäälliset, valkoiset, ja saas nähdä miten istuvat. Toimitusaika oli tosin vasta heinäkuun lopussa.

  Ihana lamppu! Tääkin haluaa!

  VastaaPoista
 4. Iida,

  En usko että itse voisin katsella irtopäälisiä sohvallamme, eivät ole minun tyyliset lainkaan. En tykkää jos asiat eivät ole suorassa ja ryhdissään. Kyllä ne Ikean Ektorp-sohvat meille vielä tulee... Sohvallehan voisi vaikka kaataa jotain mitä ei saa pois, sillai puolivahingossa... Hmm!! ;)

  VastaaPoista
 5. ;)

  Ja itse asiassa valkoinen sohva lapsiperheessä ei ole mahdottomuus, koska on olemassa niitä suoja-aineita, jotka eivät tee pintaa erilaisen tuntuiseksi, mutta tekevät siitä likaahylkivän! Mainoksessakin kaadetaan viiniä sohvalle ja sit vaan pyyhkäistään pois! Näppärää!

  Ah, minusta irtopäälliset on ihania.. haluaisin niistä sillai aika löysähköt, rennot.. sellaiset kesähuvilatyyliset. Saa nähdä vaan onnistunko :D

  VastaaPoista
 6. Tämä lamppu on vaan niin ihana. Ihan samaa lamppua ollaan mekin pähkitty, samanvärisenä vai valkoisena. Luultavasti hohhataan niin kauan että se poistuu tarjonnasta ;)

  Kaunis se on. Täytyy käydä tätä kuvaa kurkkimassa salaa kun ei vielä omaa aarretta ole :)

  Mukavaa viikonjatkoa ♥

  VastaaPoista
 7. Hei Mia. Eksyin blogiisi sattumalla kun googletin Ikean barometer-lamppua. Ja teillähän on hurmaavan kaunista, sait heti uuden lukijan :)

  VastaaPoista