13 toukokuuta 2009

Elämää ulkona

Miten mahtavan lämmintä ja aurinkoista onkaan viime aikoina ollut. Öljysin meidän terassikalusteet pähkinänsävyisellä puuöljyllä ja tulos oli aivan loistava. Ovat taas kuin uudet. :) Tykkään muutenkin puuöljystä, sillä tulos ei ole liian peittävä, eikä näytä maalatulta. Sopii hyvin muuhun ympäristöön.

Uskaltauduin laittamaan jo ensimmäiset kesäkukatkin ulos ja ne ovat tietenkin terassin muuhun valkoisen ja tummanpuun teemaan sopivia. ;) Ruosteinen kruunu on talvisia huuto.net aarteitani...

What a wonderful weather it has been lately. I´ve oiled our terrace table and chairs with nut coloured woodoil and I think the result is just terrific. Not too dark and it doesn´t look painted. The look is very natural. Me like it!! :)

I´ve also put my first summer flowers out and they match with this white and dark wood theme ofcourse. ;) The rusty crown is one of my treasures from the auction...


6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän "ulkoilmaelämä"! Puuöljy on minunkin suosikki, viime keväänä öljysin pihakalusteemme sillä ja kalusteet olivat taas kuin uudet! Näppärä ja hyvännäköinen aine!
  Mukavaa keskiviikkoiltaa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia! Millä sävyllä öljysit kalusteet? Meillä taisi olla viimeksi Tikkurilan Kanto, mutta nyt mietin vielä tummempaa ruskeaa täksi kevääksi.

  Kalusteista tulee tosiaan kuin uudet kun ne käsittelee. Lisäksi niiden käyttöikä pitenee ja uv-säteily ei pääse vahingoittamaan niitä liikaa.

  Aurinkoisia kevätpäiviä teille! :)

  VastaaPoista
 3. Iida,

  Käsittelin ne Tikkurilan Valtti puuöljyllä, joka sävytettiin pähkinän sävyyn.

  VastaaPoista
 4. Meillä on varmaan eri kartoista nuo värit. Minä otan sävyt Kuultavat puunsuojat-kartasta, mutta niitä on joku toinenkin. Eli meillä on varmaan Valtti Color-puunsuojalla käsitelty viime kesänä..

  Selvinnee kun käyn huomenna rautakaupassa :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin olisi puutarhakalusteiden öljyäminen vielä edessä.. Ihana tuo kruunu!

  VastaaPoista
 6. Oi voi, ihastuin heti sinun upeisiin sisustuskuviisi :-)

  VastaaPoista