08 maaliskuuta 2009


Uusimpia koruja

Tämä setti tilattiin minulta ja on tehty ostajan toiveiden mukaisesti. Koruissa on valkoisia pyöreähköjä barokki makeanvedenhelmiä (kooltaan 9-10mm) ja pieniä metallihelmiä. Lukko ja muut korunosat ovat hopeoituja. Sydänriipus on kaulakorussa kooltaan 25mm ja rannekorussa 20mm. Riipus on materiaaliltaan akryyliä, joten on todella kevyt, vaikkakin näyttävä. Annoin tälle korulle nimeksi Pearl.

Myös tämä koru on tilauskoru. Koru on tehty metallihelmiputkista, jotka ovat kooltaan 38x2mm, särmikkäistä akryylihelmikuutioista ja metallirondelleista. Lukkona on suuri hopeoitu salpalukko. Tämä koru sai nimekseen Fascinating.

Tässä vielä yksi tämän viikonlopun tuotoksista. Koru sai nimekseen Hope. Tämä koru on tehty vuoristo-jade siruhelmistä. Ihastuin näihin siruhelmiin valkoisuutensa vuoksi. Korussa oleva sydänsalpalukko ja iso metallihelmi (kooltaan 33mm) ovat antiikinhopeanvärisiä.

Here´s my latest handmade jewels.


Aurinkoista Naistenpäivää lukijoilleni.

2 kommenttia:

 1. Hei Mia,
  Voi, että miten kauniita koruja olet tehnyt siis tosi upeita... :) Toivottelen oikein mukavaa ja aurinkoista viikon alkua!
  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 2. Saat kyllä olla tosi ylpeä koruistasi! Ne ovat niin kauniita ja omistajansa varmasti onnellisia :)

  Toivon siulle mukavaa viikkoa ja aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista