15 maaliskuuta 2009

Palloja, tähtiä ja raitaa

Olen saanut niinkin paljon jo aikaiseksi, että olen saanut päätettyä mitkä kuosit tulevat uuteen lastenhuoneeseen. Palloja, tähtiä ja raitaa siis luvassa. :) Vielä kun saisi ompeluinspiraation homman toteuttamiseksi...

I´ve got done as much as decided what color and style the new children´s room is gonna be like. Balls, stars and stripes it´s gonna be!! :) Waiting for that sewing inspiration.

Ostin joku aika sitten lastenhuoneeseen tällaisen uusvanhan pulpetin, joka nyt sitten löysi paikkansa. Pulpetti on käsitelty puuöljyllä, mutta tarvitsee sitä lisää pintaansa, jotta väri olisi minun silmää tyydyttävä. Vielä kun saisi ne uudet verhot ja sänkykatoksen ommeltua ja uuden säilytyskalusteen hankittua, niin alkaisi huone olla valmis.

I´ve bought this console for the children´s room and it has found it´s place. It´s been handled with woodoil, but it needs it a bit more, so the color will please my eye.

Rakastan myös lastenvaatteita ja ihanaa, kun poika alkaa nyt olla jo siinä iässä, ettei tarvitse koko aikaa olla ostamassa uusia vaatteita pieneksi jäädeiden tilalle. Nyt voi sitten enemmän panostaa laatuun. ;) Ostin pojalle ensi talveksi uuden Espritin "kauppareissu" takin ja Burberryn lippulogo neuleen. Tuo neule varsinkin on oikea namu!! Nyt "metsästän" Burberryn beigejä Nova Check kuosisia reisitaskuhousuja...

I love children´s clothes and I bought this Esprit jacket and Burberry flaglogo sweater for my son.7 kommenttia:

 1. Neule on kyllä suloinen pikkumiehelle ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo poikien värit ja kuosit! Onneksi ruskea ja vaaleansininen sopivat myös tytöille. Saa vähän maanläheisyyttä tähän pinkkiin maailmaan.. :)

  t. kolmen pikkutytön äiti

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailustasi, minähän hetimiten tänne:)

  kauniin vaaleansiniset sävyt oletkin onnistunut löytämään huoneeseen, sekä aivan ihastuttavat asusteet pikkumiehellesi...oikea herrasmies.
  Minkä pienenä oppii sen vanhana taitaa, eiks se niin mene:)

  Mukavaa aurinkoista viikon alkua!

  VastaaPoista
 4. Hei Mia,
  Kävisitkö hakemassa blogistani jotain sinulle kuuluvaa... Ihanaista päivän jatkoa!
  Toivottelee Minttu

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minttu

  Käväisenpä kurkkaamassa... *mitähän ihmettä siellä...?*

  VastaaPoista
 6. Ihana "namu"kasa kankaita! Olen itse hulluna (kirjaimellisesti) kankaisiin, niitä löytyy joka lähtöön.. Yleensä aina löytyy hyvä syy ostaa uusia kankaita, siis vaikka entisetkin odottaa kaapissa..

  Kauniita kuvia blogissasi :)

  Kati

  VastaaPoista
 7. Vieläkö tämä blogi on toiminnassa? Löysin kuvan pulpetistasi Googlen haulla ja tiedustelisin, että mistä olet sen aikoinaan ostanut? Hakusessa olisi vastaava ja tuo omasi näytti tosi hyvältä.
  Kiitos jos vielä vastaat.
  t. Nipsu

  VastaaPoista