22 helmikuuta 2009

Kurkistus keittiöömmeOlen ahkerasti sisustanut viime aikoina ja päässäni pyöriikin uusia ideoita näin kevään kunniaksi paljon. Aurinko ja valo saavat minuun kummallista voimaa... :) Tällä hetkellä keittiötämme hallitsevat Greengate ja Riviera Maison. Ostin juuri keittiönpöydälle tuon Naomi Beige-sarjaan kuuluvan vahakankaan, joka on erittäin kätevä lapsiperheessä ja myöskin kaunis.

I´ve lately been on a decorative mood and there´s constantly new ideas popping from my head. The light and sun does that to me... ;) Right now there´s Greengate and Riviera Maison in my kitchen. I just bought that Naomi Beige-serie oilcloth for kitchen table. I think it´s useful when there´s kids in the house and it´s also beautiful.

Kiitos vielä kaikille blogini ihanille lukijoille kommenteistanne. Ne tekevät minut kovin onnelliseksi. Yritän myös vierailla blogeissanne yhtä ahkeraan ja jättää kommenttia. On ollut kiva löytää niin monia kauniita koteja.

Thank you for all my blog readers for your comments. You´re all so sweet. It really makes me happy. I aslo try to visit and comment in your blogs. It´s been so nice to find so many beatiful homes.

Mukavaa viikon alkua kaikille / Have a nice week you all!!

4 kommenttia:

 1. Heippa,
  Voi, että miten kaunis keittiö ja kauniita yksityiskohtia on teidän keittiössä... :) Kiitos kauniista kuvista, näistä sai kyllä paljon silmäniloa päivään... :) Mukavaa alkanutta vikkoa!
  -Minttu-

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihanan viihtyisä keittiö! Riviera Maison ja Greengate sopivat ihanasti yhteen ♥

  VastaaPoista
 3. Hei, miten mukavaa että kävit vierailulla blogissani! Heti piti tulla vastavierailulle kurkkimaan! Aa, hiukan samanmoista tilannetta olette eläneet kuin meillä tulee olemaan. Eli uutta kotia ja remonttia! Voi kun odotan pääseväni uuden kodin pintoihin kiinni ja sitä myöden suunnittelmaan uutta! Teidän pikku vessan kuvia katselisi enemmänkin, kovin kun mietin jo että minkämoista sitä itse haluaisi.

  Mukavaa kevään jatkoa sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää keittiönne! Minulla on myös noita samoja GG:n astioita ja se beigeharmaa vahakangas keittiön pikkupöydässämme, tykkään kovasti!!! Vahakankaat on tosi kätsyjä lapsiperheessä, kunhan vain muistaa pyyhkiä heti kaikki ketsupit yms. pois. Muuten ne jämähtää.

  VastaaPoista