24 helmikuuta 2009


Järjestystä


Tykkään kun tavaroilla on oma paikka ja vieläpä kaunis sellainen. Näissä Riviera Maisonin lehti- ja cd-koteloissa pysyvät lehdet ja cd:t järjestyksessä ja ovat vieläpä kaunista katsottavaa. Meillä kotona on menossa "piilota" kausi... Turhat koriste-esineet ovat saaneet kyytiä, jotta kodin yleisilme "raikastuisi". Meille on mm. hankittu tv-kaappi, jotta inhoamani digiboxit ja kotiteatterit saadaan piiloon... Kaappi on vielä työn alla (varmasti pitkään), mutta laitan siitä kuvia sitten aikanaan.

I love when all things have their own place and it´s even better if it´s a beautiful one. In these Riviera Maison magazin and cd boxes magazins and cds are in order and they are beautiful for eye too... I´ve a "hiding" period going on in the house and our newest "investment" is tv-cabinet, so that I can finally hide those digiboxes and hometheatre things that I hate so much. The cabinet is still "under constructon", but I´ll show you a pic eventually...

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Kiitoksia vierailustasi! Mielettömän ihana blogi löytyi täältä myös =) Todella kaunis koti teillä ja ihania kuvia olet ottanut.
  Itsellä myös menossa kotosalla sisustusvimma näin kevään kynnyksellä. Ideoita olisi vaikka kuinka, mutta kun sitä aikaa ei tahdo olla riittävästi kaikille projekteille..
  Kyltit mitä olin tehnyt, olivat kokeiluja minikoossa. Suunnitelmissa olisi tehdä ihan "oikean" kokoisena myös, kunhan säät sallii sahaamisen ja hiomisen ulkosalla. Se oma askartelu- ja verstashuone olisivat oikea unelma; ehkä joskus tulevaisuudessa toteutuu =) Ja kyllä mielessä on ollut myydäkin niitä jos vain kiinnostusta niille löytyy =)
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Susanne

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo Maisonin säilytysboksit. Vieläkin polttelee tuo lehtikotelo siinä eräässä kaupassa.. :)

  VastaaPoista