27 joulukuuta 2009

Bye Bye Christmas

Kuulun niihin ihmisiin ketkä tykkäävät fiilistellä
Joulua hyvissä ajoin ennen pyhiä
(lue: jo marraskuussa)
ja kun pyhät ovat ohi korjataan Joulu kipinkapin pois.

Niinpä meillä tänään syödään viimeiset
Jouluruuan rippeet ja korjataan koristeet pois.
Suunnataan katse kohti tulevaisuutta...

Joulun loppuminen ja uuden vuoden alku on
minulle muutenkin aina jonkin uuden alku.
Kertokaahan teettekö uuden vuoden lupauksia
ja kuinka hyvin noudatatte niitä?
Itse en yleensä tee varsinaisia lupauksia,
pikemminkin vain tekemättömien töiden listan,
jotta asiat tulisivat hoidetuksi.

I´m one of those who wants to take off
christmas decoration already, so we´re today
eating the rest of the christmas food
and taking down all the decorations.
It´s time to look for the future...

Mukavia välipäiviä toivottelee,

9 kommenttia:

 1. Tunnustaudun olevani samanlainen jouluihminen kuin sinä, eli joulua nuuskitaan jo marraskuussa mutta joulu päättyy hyvin pian pyhien jälkeen. Tänä vuonna jätän kuusen ja kynttelikön uuteen vuoteen asti, ensi vuoden ensimmäisenä päivänä on se hetki kun kerään kaiken pois.

  Itse en tee lupauksia vuoden vaihtuessa. Korkeitaan lupaan, etten lupaa mitään. Avaan sydämeni uudelle vuodelle ja lähden mukaan seikkailuun... :)

  Ihania välipäiviä sinne teille ♥

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän joulun fiilistelystä etukäteen. Loppiaiseen asti en millään jaksaisi joulujuttuja katsella. Lupauksia uudelle vuodelle en tee, koska en niistä kuitenkaan pitäisi kiinni. Toivomuksia vaan. Että seuraava vuosikin sujuisi hyvin, ilman suurempaa murhetta.

  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Samanlaisia ajatuksia minullakin. Eilen lähti kuusi ja pikkuhiljaa korjailen muutkin joulukoristeet pois. Nyt haluaisin vain jotakin uutta tilalle. :) Eilen alennusmyynneissä kiertelin ja katselin erilaisia tyynynpäällisiä, mutta mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan. Tuntuu, että kun ripaus punaista hävisi meidän suht valkoisesta kodista, niin joku uusi väri olisi saatava tilalle. Paljon on beigeä ja ruskeata, joten varmaan laitan sitä taas lisää.

  Ihania välipäiviä!

  VastaaPoista
 4. Niinpä, miten se joulun fiilistely alkaakin jo kyllästyttää heti joulun jälkeen?? Taidanpa tehdä tänään samat ja korjata kaiken jouluisen pois!

  Lupauksia en minäkään uskalla tehdä, kun rikon ne kuitenkin. Mutta sitä peruskauraa, eli liikuntaa ja tervellisiä elämäntapoja lisää. Nyt uskallan jo paljastaa, että olen jo 4 viikkoa ollut ilman erästä pahaa tapaani (tupakka), ja toivon, että pystyn tuon jättämään nyt kokonaan pois! Se taitaa olla se tärkein pyrkimys.

  Mukavaa väliviikkoa ja ihanaa vuotta 2010!

  VastaaPoista
 5. Meillä on tulossa lauantaina suuret juhlat, joten pidän joulujutut vielä siihen saakka esillä. Mutta sitten kaipaan jotain kovasti jotain uutta ja raikasta. Minulla on tänä vuonna tullut ylimääräisiä kiloja sen verran, että laihis ja kuntoilu alkavat heti kun arki tästä aukenee. Muuten teen ensi vuodelle remonttilistan, jotka toivomme saavamme tehtyä vuoden aikana.

  VastaaPoista
 6. Sama täällä! Joulujutut lähtee hyvin äkkiä aina pois. Ne on niin ihania, mutta kun jouluaatto on mennyt, sitten on jo kevätvaihteen aika :) Me korjattiin lasten kanssa eilen kaikki jouluesineet pois ja nyt onkin kangaskauppareissu edessä, kaipailen uusia verhoja.

  Uusi vuosi on minullekin eräänlainen "uusi alku". Mitään varsinaisia lupauksia en tee, mutta yritän aina tehdä uudesta vuodesta jollakin tapaa parempaa kuin edellisestä :)

  Minulle alkava vuosi merkitsee sitä vuotta, jolloin palaan lopullisesti työelämään ja siksi en odota sitä niin innolla.. Mutta onneksi töihinpaluu on ajankohtainen vasta syksyllä :)


  Paljon ihania onnenhetkiä alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
 7. Kaikkea hyvää toivotan sinulle vuodelle 2010!

  VastaaPoista
 8. Heipsan :) Ihana että tykkäsit tyynynpäällisestä! Minä fiilistelen joulua vielä mutta tontut saavat jo lähteä ja mietinkin minne hävisi ne vanhat tavarat jotka olivat esillä ennen joulua ? Tuntuu että kaikki paikat ammottaisivat tyhjyyttään korjattuani punaisen joulun pois.
  Kevät saa tulla mutta meille ei ihan vielä -jotain välivaihetta tehdessä sitä kohti mennään.
  Uudenvuoden lupaus -lupaan rentoutua :)
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Heippa Mia! :)

  Kaunista ja ihana tunnelma kuvissa... Toivottelen sinulle ja perheellesi Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2010! <3

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista