12 elokuuta 2009

Siivoushullu

Halusinpa jakaa kanssanne palan omituisuuttani,
kaikki minut tuntevat sen tietävätkin jo...

Nimittäin tunnustaudun siivoushulluksi.
Meillä siivotaan joka päivä ja siivouspäivinä koko päivä.
Ajanhan voisi tietysti käyttää paremminkin,
mutta hulluksi asian tekee se, että minä tykkään siivota!!

Ja näillä siivousvälineillä sen tekee vieläkin mieluisammin...

I just wanted to share with you a piece of weirdness of me,
everyone who knows me knows this already...

I´m a cleaning maniac.
We´re cleaning in our house everyday and on "cleaning day" all day.
You could perhaps use your time a bit better,
but the craziest part is that I really enjoy cleaning!!

And with these products you do it even more pleasantly...

Kuinka usein sinä siivoat? How often do you clean?


7 kommenttia:

 1. Olen huomannut, että imuroin lähes joka päivä. Mutta sitten joku paikka voi repsottaa vaikka kuinka kauan, siis pursuaa esim. vaatteita, kunnes inspiraatio iskee. Tykkäisin siivota enemmänkin, mutta ei ole oikein siihen aikaa. Olenkin alkanut jopa haaveilemaan vapaapäivästä keskellä viikkoa, jolloin saisi siivota rauhassa koko päivän ilman lapsia ja muita töitä ;)

  VastaaPoista
 2. Minä myös, kova siivoamaan. Alakertaa imuroin joka päivä, yläkertaa hieman harvemmin. Ja pidän siitä. Lattiat luuttuan kerran viikossa.

  Se on vain niin ihana tunne, kun siivous on tehty ja talossa on raikas tunne. Hupinsa kullakin ;)

  VastaaPoista
 3. Siivoaminen on hauskaa! Muistan aikoja jolloin meillä kotona tyyliin kontattiin ja juuriharjalla hinkattiin lattioita tai kun imuri painoi neljäkymmentäseitsemän kiloa ja sen perässävetäminen sai hien pintaan - viikoiksi! Onneksi nykyään on näppärit mopit ja sudit ja siivousaineita ei juuri tarvitse kuin suihkauttaa ja ne tekevät työnsä melko itsenäisesti. Puhumattakaan robotti-imureista.

  Meillä siivoaa ihmiset, inhimillisesti. Ja meillä siistitään vähän joka päivä. Lelut ojennukseen, keittiö kuntoon ja irtotavarat omille paikoilleen. Imuroidaan ja mopataan kun ehditään. Pölyt pyyhitään aina ohimennessä - tuntuu että kotona minulla on aina joku rätti kädessä ;)

  Ihanat siivousvermeet sinulla, noilla kelpaakin siivoilla!

  VastaaPoista
 4. Ihailen ihmisiä jotka rakastavat siivoamista..itselleni se on pakkopulla=) Maison Bellen aine on uskomattoman riittoisaa ja ihanan tuoksuista.=)

  VastaaPoista
 5. Meillä imuroidaan kaksi kertaa päivässä (ei tosin ihan koko asuntoa). Lähinnä kissojen takia, mutta myös yleisten pienten roskien, joita kolme pientä tyttöstä jostain loihtivat ja levittävät :)

  Minä en tykkää siivoamisesta ja onnekseni mieheni onkin siivoushullu. Hänellä on iltaisin aina taskut täynnä pinnejä, pampuloita ja roskia, joita päivän aikana pitkin asuntoa keräilee ;)

  Mutta minusta on ihanaa käydä kaappeja ja laatikoita läpi, järjestellä niitä ja lajitella sieltä kirppikselle meneviä tavaroita. Muutaman kerran vuodessa tulee käytyä joka kodin kaappi ja laatikko läpi, se on todella virkistävää ja terapeuttista :)

  Minä olen enemmänkin laiska ihminen. Kaikki me ollaan niin erilaisia. Onneksi.

  VastaaPoista
 6. Allekirjoitan kaikki Katin kommentit - tismalleen noin meilläkin :) Minäkin imuroin päivittäin - yleensä tämän keskikerroksen eli eteisaulan, keittiön ja työhuoneen. Pölyjä pyyhin ohimennen aina kun siltä tuntuu :) Mutta huoh, tavaroita, leluja, vaatteita, niitä pyörii koko ajan joka puolella.. olisi tosiaan suotavaa jos olisi yksi vapaapäivä viikossa niin, että saisi yksin siivota kotona koko päivän - huudattaa samalla hyvää musiikkia, tuulettaa oikein kunnolla, puistella petivaatteita ulkona auringossa.. sitä päivää odotellessa ;) Aiemmin meillä kävi siivooja kerran, pari kuussa mutta minulle tuli siitä lähinnä stressi - kun piti siivota ennen siivoojaa... :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista. On ihana huomata, että on muitakin siivousintoilijoita, mutta löytyy myös erilaisia tapoja siivota. Itse olen yrittänyt tietoisesti välillä päästä tästä pakkomielteestä eroon ja kyllähän meiltäkin niitä repottavia paikkoja löytyy... Eteisen ylälaatikko on yksi hyvä esimerkki. Sinne "lakaistaan" eteisen pöydältä kaikki ylimääräinen!! Mutta pääsääntöisesti kyllä nautin siivoamisesta. Jos ei ole mitään muuta tekemistä, niin siivoamista löytyy aina, enkä osaakkaan koskaan vaan istua paikoillaan. Enempi tietysti nauttisi siivoamisesta, kun sen saisi tehdä yksin ja rauhassa - niin kuin Kati ja Marja sanovat!!

  VastaaPoista