09 kesäkuuta 2009

Arjen ylellisyyttä...

... On kaunis, hyvän tuoksuinen käsisaippua, laadukas ja kauniin värinen käsipyyhe ja pehmoinen matto jalkojen alla suihkusta tullessa. Niistä on arjen pienet ylellisyydet tehty...

Beige pilkullinen ruskea matto on GreenGaten mallistoa ja yksi Tanskan matkan ostoksistani (Ei hyvät blogiystävät, en ole unohtanut kuvata ostoksiani, mutta kun ne kerran laittaa paikoillensa, ei niitä enää tule sieltä pois otettua kuvausta varten) , samoin kuin herkulliset saippuat ja Lexingtonin käsipyyhe.

...Everyday luxury is a good smelling hand soap, a good quality and nice color hand towel and a soft carpet under your feet when you come out from shower. That´s what everyday luxury is made of...

That brown carpet with beige dots is from GreenGate and one of my Denmark trip souvenirs (No my dear blog readers, I didn´t forget to take picture of all my shoppings from Denmark, but once you put them on the right places, you never take them down for the picture anymore), as well as delicious soaps and hand towel by Lexington.

3 kommenttia:

  1. Kaunis ruskea sävy tuossa matossa!

    VastaaPoista
  2. Näyttää taas tutulta. Meillä on myös sama matto ja noita Mokon rasvoja sekä käsisaippuoita. Nuo pullot on niin nättejä ja tykkään kovasti tuosta ruusuntuoksuisesta!

    VastaaPoista